vrijdag 29 juni 2012

omisjiem





Vandaag begint Peters vakantie, dat vieren we met een feestmaal. En Peter met biertjes. Hierboven zie je één van de gerechten. Echt een aanrader als heerlijk bijgerecht.

Nodig;
-aubergine (volgens Isis omisjiem)
-zachte geitenkaas (bijv Bettine Blanc)
-kappertjes
-ui
-citroen
-olijfolie
-knoflook
-mosterd
-peterselie (die ik dus vergeten was...)

De omisjiem in plakken snijden en bakken. Dressing maken van citroensap, olijfolie, peterselie, ui, knoflook, mosterd en peper en zout. De gebakken aubergine over een bord of schaal verdelen en geitenkaas erover verkruimelen. Dan de dressing erover schenken. Paar uurtjes in de koelkast. Eigenlijk is het zo dat hoe langer van tevoren je dit gerecht maakt hoe beter het smaakt! (er zijn grenzen...)

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...